Billund Brugsforening – byens butik siden 1894.

 

Brugsforeningen er medlemsejet og siden en stiftende generalforsamling d. 27. april 1894, har Billund Brugsforening været indkøbssted, og omdrejningspunkt for detailhandel i Billund.

 

Vi er således også den ældste virksomhed i byen.

 

 

 

Links:

 

Bliv medlem

Læs mere om Brugsforenings historie i Danmark

Vedtægter

Bestyrelsen

 

Formand

Preben Obbekær

Formand

TLF:

40410098

E-mail:

pobbekaer@gmail.com

SuperBrugsen i Billund skal ikke blot være et supermarked. SuperBrugsen er en eksklusiv madbutik, som tilbyder byens største udvalg af varer, samt persomlig betjening og rådgivning omkring vore friske og ferske varer i delikatessen, slagterafdelingen og bageren. SuperBrugsen er vores alle sammens, og vi skal sikre en moderne butik med en sund økonomi.

Næstformand

Michael Vestergaard

Næstformand

TLF:

22556174

E-mail:

vester336@gmail.com

Tekst på vej..

Sekretær

Tonny Møller Guldborg

Sekretær

TLF:

23609339

E-mail:

htguldborg@gmail.com

SuperBrugsen i Billund er byens bedste madbutik. En position som skal udvikles og styrkes som den bedste madbutik i Billund og omegn. Vi har rigtig mange lokale, som handler i SuperBrugsen. Vi har også mulighed for at tilbyde alle turister noget ekstra, som passer ind i et ferieophold i Billund og omegn. Vi skal sikre let adgang for de mange, som pendler til og fra Billund, med let adgang og inspiration til middagen i en travl hverdag. Vi skal udbygge et sortiment af lokale varer, til alle kunder og sikre at vi bliver endnu grønnere lokalt. Lokale leverandører kan være med til at sikre vi har kortest transport og altid friskere råvarer og færdigvarer. SuperBrugsen i Billund, skal være en inspirerende arbejdsplads med top-service og god økonomi.

Besyrelsesmedlem

Tove Serup

Besyrelsesmedlem

TLF:

21242611

E-mail:

tos@seges.dk

Jeg har taget imod muligheden for indgå i Super Brugsens bestyrelse, fordi jeg gerne vil støtte op om at Billund har en dagligvarebutik, der tilbyder et stort sortiment af kvalitetsvarer og god service.

Bestyrelsesmedlem

Brian Lund

Bestyrelsesmedlem

TLF:

22701108

E-mail:

brian.lund@bridgestone.eu

Hvad er den ideelle dagligvareforretning/madbutik for mig? Det er en god beliggenhed, flot moderne forretning, gode parkeringsforhold, venligt og smilende personale, stort udvalg af madvare i den bedste kvalitet og sidst men ikke mindst en fair pris. Vi har ”hele pakken” i SuperBrugsen i Billund. Prisen bestemmer jeg (næsten) selv. I SuperBrugsen kan jeg vælge discountvarer, der matcher de sammen priser som de andre discountbutikker i byen, eller jeg kan vælge et bestemt mærke eller kvalitet og betale lidt mere for det. Jeg vil som bestyrelsesmedlem arbejde for, at SuperBrugsen bliver ved med at være den førende madbutik i Billund.

Uddeler

Steven Nielsen

Uddeler

TLF:

76511050

E-mail:

steven.nielsen@superbrugsen.dk

Købmand af hjertet, der brænder for den gode indkøbsoplevelse. Har arbejdet i COOP siden jeg som 12 årig fik lov at få fritidsjob i min fars Brugs. Er uddannet Akademiøkonom med Speciale i Detailhandel. Har været Varehuschef i Kvickly og Uddeler i 3 SuperBrugser. Er uddannet Sommelier fra Vinakademiet i 2016, så du kan trygt spørge mig til råds om vin.

Ansvarlighed – Miljø – Bæredygtighed – Energi

 

Vi tager ansvar og minimere vores miljøbelastning.

 

  • Genbruger overskudsvarme og sender varme retur i fjernvarmesystemet.
  • Vi producere en stor del af den strøm vi bruger, og sender overskudsstrøm retur til elnettet.
  • ISO 50001 certificeret for vores energi indsatser.

     

 

 

  • Vi sender hvert år ca. 200 ton pap til genbrug.
  • Vi sender hvert år ca. 10 ton plast til genbrug.

 

Ud over vores varer, er medarbejderne vores vigtigste resurse.

Vi arbejder derfor meget målrettet på, at vi har den bedste arbejdsplads, hvor vi har fokus på det hele menneske.

Vi har det professionelt og sjovt på arbejde, og der er tid til privatliv og fritidsinteresser.

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: